12.11.2010., 21:45
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Autor Overhaul
Je pa što se onda javljaju ljudi sa takvim iskustvima iz prošlog stoljeća na threadu o najnajnajnovijoj grafi? Takvo iskustvo sa ovim ima manje veze nego da danas netko uspoređije tekući cf kontra sli. I mene je zbunilo to flejmanje sli-a, a od ostalog, nisam nešto primjetio ovo standardno etiketiranje "zelen kontra crven", više se lamentiralo o potrošnji. Budimo realni, ovo je dobra kartica. Loše je što su joj opet uvalili zbunjujući i dezinformirajući rebranding, jer bi se po svoj logici trebala zvat gtx 485. No to nije novo iz tog tabora. Struje mi je inače žao, jednostavno iz ekoloških razloga (ne šalim se) negdje je za to nepotrebno grijanje sobe izgorio nekakav mazut i ugljen, ili (manje vjerojatno u hr, jer mi baš volimo palit)neakva brana potopila 10 sela i hektare šume, ili je krško proizvelo još koju šipku radioaktivnog otpada. Sviđa mi se da ljudi kažu da kartuša nije tolko bučna, da inje tolko teška (da ne opterećuje tolko matičnu) i da nije još narasla u duljinu, kao što je pola metra hd5970 tke... btw. da se vratim na pitanje sli-a: ima netko link sa usporedbom 2x gtx 460 sli 1GB kontra gtx 580tke?
p.s.
Lijepo je vidjeti po svim testovma, da se jedna ostarjela gtx 295 još nalazi po vrhu ljestvica 
|
A to uvijek bude tako kad izađe neki novi komad hardvera čija je cijena veća od dvije slabije kartice koje je u SLI-ju potuku. Ili ne potuku  Samo se po pitanju nekih stvari vremena ipak mijenjaju
Imaš ovdje u grafovima i neke SLI i CF kombinacije.
Zadnje izmijenjeno od: generic. 12.11.2010. u 21:50.
|
|
|