View Single Post
Staro 12.11.2010., 21:21   #18
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Ako već pričaš o ovsnosti o broju kamera i ostalih komponenti, odakle si došao do 15000 ojra? Ja sam rekao cijenu jedne kamere (koja je meni rečena od zastupnika), a kad bih išao u detalje razrađivati nekakav sustav, nema limita. Može koštat koliko god hoćeš preko 15000 ojra. Uostalom, zaboravljaš da određeni proizvođači daju software u kompletu (npr: može pratit 4/8/16 kamera) i snimaš na svoj komp. Ne treba ti niti poseban snimač niti poseban software. Za "po doma" sigurno ne trebaš dedicirani snimač niti poseban software. Što se tiče cijene, koju sam naveo, može se provjerit. Ako nekog zanima tvrtka, zove se IDEA project.
http://www.idea-project.com/Default.aspx
Naravno da je moguće da sam dobio krivu cijenu.
radim u jednoj firmi i mi prodajemo upravo te IP kamere i radimo servere pa znam i cijene. u detalje ne bih ulazio, no cifre su te koje sam napisao.
u toj IDEA projektu, koje kamere oni koriste? koja je to kamera profesionalna za 2000 kn? Inace mislim da idemo razradjivati pojedinosti o video nadzoru, to bi potrajalo i prekompleksno je, ali ono sto sam htio naglasiti u gore napisanom tekstu, za 2000 kn NEMA profesionalnih kamera i sustava video nadzora....
alengrosevic je offline   Reply With Quote