View Single Post
Staro 12.11.2010., 20:54   #139
chare
Happy hippo
Moj komp

chare's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
inace ja sam igrao L4d od kad je dosla jedinica. cak smo imali i clan [mcx] . igrali smo kod kolege koji je vlasnik steam.cyber.caffea i provodili tamo noci i noci. iskreno. igra je bila super. a mi smo bili je*** dobri. Ali onda su poceli stavljat masu GLUPIH patcheva i promjena i igra je postala meko sranje od igre pune potencijala. Onda jos kao secer na kraju umjesto obecanih mapa i modova za l4d stave novu igru l4d2 koje je bila jos vec razocaranje ( ne zbog pare jer posto je cyber caffe sve igre dolaze OMDA na steam kako dodu u prodaju a jos i prije , igrao sam l4d2 jedno 1-2mj prije nego je izasla ). Sve u svemu ovo pisem jer svima kojima je igra trenutno super vjerujte mi na pocecima je bila puno bolja. infect. su bili jaci a bogme i surv. igra bila brza. bilo puno vise puteva ( koje su kasnije "zatvorili"). Infectedi su imali jace abilitye ( npr hunter je mogao ispod vrata skakat - saveroom nije bio tako siguran jer je svaki bolji hunter mogao uci unutra ). itd. zalosno je da dobre igre unistavaju i stvaraju za masu ( to se i dogodilo i s wowom - posle cate budu vjerovatno 99% igraca balavci ). al ajde. Lp
chare je offline   Reply With Quote