View Single Post
Staro 14.01.2005., 17:47   #1
rprivrat
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Browseri - koji je najbolji ????

Možda je ova tema već i bila, ali evo pitanja:

Koji je Browser najbolji i što on ima a da drugi nemaju.

Dajte konkretne primjere iz svakodnevnog browsanja.

Evo ja sam već duže vrijeme na Crazy Browser ljusci za Internet Explorer i jako sam zadovoljan sa tom kombinacijom.
Meni su u životu jako bitni Tabovi u browseru, tj kad se priključim na internet, hoću da mi skida, 5-6 sajtova u isto vrijeme i da se ja switcham iz jednog u drugi preko Tabova koji su mi dostupni u gornjoj liniji. Usput mi je bitno da mi browser blokira dosadne pop-up reklame, i slično.

Svi su nahvalili Mozilin Firefox pa sam ga i ja skinuo i probao, ali ono što me najviše razočaralo je da ne može otvarati nove tabove, tako da se brzo prebacujem između stranica. U opcijama nudi tu mogučnost za podesiti, ali to bar kod mene nikako da proradi što god u opcijama da postavim.

Dalje neznam kako podesiti u bilo kojem browseru da mi pamti stranice na kojima sam bio te da ih iz historija drugi dan pregledavam. Koliko god cache-a ukopčao za te stvari ( trenutno imam 1,5 GB za cache i da pamti zadnjih 20 dana), opet ispadne da neke stranice isti dan čak ne mogu gledati u offlineu, iako sam siguran da se stranica 100% učitala dok sam bio u onlineu. Naravno neke vidi, i sad je tu enigma zašto neke da neke ne.

Napišite što vi koristite i zašto baš to ( mislim primarnu prednost vašeg browsera ili ljuske za njega.

Inače ja sve to vrtim na WinXP SP2 i Athlonu 2500+ sa 512 MBDDR-a

Pozdrav svima
rprivrat je offline   Reply With Quote