View Single Post
Staro 12.11.2010., 01:24   #30
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Samo kaj su se oni tog 3D-a uhvatili ko pijan plota i ne puštaju. Gura se masovno u apsolutno sve (da tak velim) kaj radi na struju i bome (bar meni) ako sve skupa ne liči ko jedna Apple reklama. Otkad oni to predstave, odma cijeli svijet poludi za tim i više ne mogu bez toga. To forsiranje i nametanje pošto-poto 3D-a mi nikak ne ide u glavu.
Hei. No argument from me

Lijepi dugi kadar u 3D-u dok dvije osobe pričaju bez da mi komad šrapnela "leti u glavu" je super. Ali to forsiranje je kao što sam već rekao. Just bad film making. Isto kao što je i forsiranje shaky kamere u klasičnom 2D-u na svakoj prokletoj sceni iritantno, tako je iritantan i isforsirani "3D efekt" koji je sam sebi svrha. Nemam ništa protiv kaj su se "ko pijani plota" uhvatili hardverske i softverske implementacije. Ali imam puno za reći protiv kvalitete sadržaja za taj isti 3D.

Mala digresija:
Sviđa mi se paralela sa appleom. Odnosno trendovski dio koji ona implicira. Neki dan sam svjedočio smijanju jednog lika sa iPodom drugom liku koji je furao discman sa sobom. Kad sam pitao lika zašto se smije čovjeku rekao je da je to zastarjelo. Moje drugo pitanje je bilo u kojem su mu bitrateu mp3-ce na iPod. Odgovor je bio 128 (ili 192). Samo sam se u sebi blago nasmijao, jer koliko god taj discman bio zastario, barem svira cd kvalitetu (neću ići u tehničke karakteristike samog uređaja i slušalica jer nemam relevantne podatke). :P
  Reply With Quote