Tema
:
Dan poslije sutra: Osobna računala u 2020. godini
View Single Post
12.11.2010., 01:10
#
29
McG
-------
Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor
Mad_Duke
Samo kaj bi osobno ja "sve" dao da mogu neke te ostvaraju vidjeti u 3D-u :P (sa identičnim scenama...).
To je to, kad čovek na temelju svojih želja i afiniteta gleda njemu super ostvarenja u novoj tehnici, jer mu je rapidan razvoj tehnologije to omogućil. Samo kaj su se oni tog 3D-a uhvatili ko pijan plota i ne puštaju. Gura se masovno u apsolutno sve (da tak velim) kaj radi na struju i bome (bar meni) ako sve skupa ne liči ko jedna Apple reklama. Otkad oni to predstave, odma cijeli svijet poludi za tim i više ne mogu bez toga. To forsiranje i nametanje pošto-poto 3D-a mi nikak ne ide u glavu.
Tolko su (sve te velike kompanije i marketing) ustrajni u toj realnosti da se čak i ova grozota od filma, točnije koncept na kojem se zasniva ne čini tolko pretjerana.
Scena s klincom koji nema računalo, nego omanji "holodek" spojen na sve žive društvene mreže, igre i multimediju posebno dobro opisuje čemu teže sve te nove tehnologije. Svoj "privatni holodek" još nemamo, ali zato prvi najbolji financijski pristupačan ekvivalent - Eyefinity/3D Surround - i sve ostalo kaj je prikazano u toj sceni imamo već danas i na jako smo dobrom putu da ostvarimo i masu ostalih scenarija koji se protežu kroz kojekakve Sci-Fi i postapokaliptične (Google = Skynet
) priče. Polako sustižemo ono kaj se nekad činilo teškom znastvenom-fantastikom, ali i dalje marljivo radimo na novim maštarijama.
McG
Vidi profil
Pronađi još poruka od McG
Moj komp