e ljudi ovako.
jedno pitanje tko je imao iskustva.
naime, vrlo sam iskusan sa slaganjem ADSL-a i sveg povezanog uz to.
prije mjesec dana sam naručio ja ADSL. i dostavili oni meni onaj ruter, i sve ja to fino poslagao, pospojio, međutim, svijetli crvena lampica za ADSL. zovem SZK, i kažu mi da adsl signal nije pušten i da bi to trebalo bit vrlo brzo. sljedeća dva dana isto ništa, zovem njih redovito, pritišćem... i na kraju dođe njihov tehničar, vidi malo spliter, ruter, sve dobro spojeno. još nešto rastavio utičnicu da vidi kontakte, bilo sve u redu. nazove on onda nekoga sa svog mobitela, i u roku u 5 minuta zasvijetli lampica, spoji se na internet i sve fino radi.
sve to lijepo fino, vadi on 2 papira, ajde vi meni škrabnite ovdje, ja mislim valjda neki formular za popravak. ja to potpisao i kaže on meni da će mi na sljedećem računu bit iskazan trošak za PODRŽANU INSTALACIJU u iznosu od 302,46 kn.
pošto više ništa s njim nisam mogao ispratio sam ga iz stana i sad vas pitam jeli tko imao kakav sličan slučaj? mislim, lik je bio nekoliko minuta u stanu, radio nije ništa, a problem je bio do njih a ne do mene.
podržanu instalaciju nisam naručio, nego sam kod SZK naglasio da se radi o kvaru. (valjda je neka mutava studentica shvatila malo krivo)
osim toga za tu instalaciju treba nazvati neki 062 broj kojeg naravno nisam zvao.
savjeti?