View Single Post
Staro 11.11.2010., 22:40   #22
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Hehe ali stvarno. To je kao da kažeš da je film u boji žešća glupost nakon crno bijelog. Čovjek ima 2 oka i gledanje 2D-a je žešća glupost jer možeš dobiti samo toliko na dubini.

Disklejmer: Ovdje ne mislim na isforsirane gluposti tipa da ti neki leptiri ili ostale gluposti "lete u glavu". That is just bad film making.
OK, ti imaš svoje viđenje 3D-a i meni nije na kraj pameti ići u rasprave. Meni 3D nema ama baš nikakvog smisla. Da mi je cilj udubiti se u film i imati osjećaj 110%-ne prisutnosti, rađe bi cijeli dan visil na setu ili intervjuiral glumce i sve ostale koji rade na filmu, nego doma u četiri zida ili u haj-tek IMAX-u gledal 3D i sam sebe uvjeraval/tješil, kak je to vej tu gou i da mi baš to treba i da ne znam kak sam dosad živjel bez toga. Znam dobro da je 3D tehnologija budućnosti i da se toga ne budu samo tak ostavili, ali dosadašnje uživanje u sedmoj umjetnosti mi je i više nego dosta. Opet s druge strane, meni ni Fejsbuk, ni cajke nemaju smisla i isto tak ih smatram neviđenom glupošću i znam da se ljudima ne dopada, niti nalaze logike u mojim (valjda) (pre)radikalnim razmišljanjima.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 11.11.2010. u 22:46.
McG je offline   Reply With Quote