View Single Post
Staro 11.11.2010., 15:06   #19
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
veliko hvala na trudu . inace sam ja njega vec gurnuo u HTPC i izvadio fortrona 400W koji se unutra dosadivao, i sljaka naravno sve 5/5. jedina zamjerka na ovaj 300W AOpen je nedostatak ikakve SATE, i 20 pinski konektor. ok, znam da je starije napajanje, ali i starija napajanja su dolazila sa 24+4, ovaj ima samo 20+4. no pali plocu koja inace ima 24 pinski konektor bez problema, jako jako tiho napajanje i mjereni naponi multimetrom (5V i 12V) su odlicni, u full opterecenju kompa (jest da je HTPC, al' ajd) 12V je 11,99V dok je 5V - 5,12V.

uglavnom mislim da sam za 70 kuna dobio vise nego ok napajanje za manje zahjevnu konfu, tj konfu koja nema pretjerano jak procesor, tj jacu graficku koja zvace >100W. kad pogledam codegena 400W ili tako nesto koja idu bez problema za 50 kuna, ovaj bi trebao biti 100 kuna prakticki...........

Burko je offline   Reply With Quote