View Single Post
Staro 11.11.2010., 00:01   #203
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Malo upadam u temu, ali pratim je od pocetka pa imam par komentara

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Jos uvijek trazim dostojnoga nasljednika staroga prasnjavoga G80
Slazem se u potpunosti... Nema potrebe nista drugo reci

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
ovo je kompetniji proizvod svakako naspram sfufljanoga GTX480
Takodjer se slazem ali mislim da se ovo (razlika izmedju GTX480 i 580) moglo postici jednostavnim bios updatem. Dobro, sve osim vapor-chamber coolera . Barem su mogli profil coolera srediti za GTX480. Sto se tice clockova, sumnjam da bi to tvornicki cooler GTX-a 480 izdrza, barem nebi pri nekim "normalnim" okretajima koji ne proizvode zvuk slican fenu/turbini .. Ali cinjenica je da "sfufljani" GTX480, kad radi na taktovima GTX-a 580, daje jako slicne rezultate. Tako da to donekle umanjuje vrijednost kartice ali naravno to je samo moje misljenje...

Citiraj:
Autor tole_ Pregled postova
Kad vec racunate utrosak struje, trebate uzet u obzir i ustedu na grijanju
Istina , moja bivsa 4870x2 je odradjivala posa jako soldino, ne sumnjam da ce i GTX-ica ali u nesto manjoj mjeri sigurno, usporedjujuci je sa starijom generacijom high-end kartica..

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ako GTX580 plaćena 3500 kn bude u nečijem stroju 4-5 godina i bude koliko toliko iskorištena to je ok kupnja, i to podržavam...
Takodjer..

Znam da je ovo sto mislim reci vec neka vrst kliseja ali svejedno cu napisati. Ljudi se imaju naviku zaletiti u shopping (dok su u hypeu naravno) pa poslije zaliti itd. - govorim iz iskustva ...
Posto ce zasigurno biti kupaca kad grafa dodje na police, savjetujem tim osobama (barem onima koji procitaju) da naravno pricekaju AMD-ov odgovor ...