Citiraj:
Autor Halos
8800GTX koju je kolega Gjurovski jos tamo u 17. st.pr.Kr. uzeo (  ) je i dan danas solidna grafa, plaćena je masno u ono, a i ovo vrijeme, ali 4 godine duranja nemože nitko osporiti.
Ako GTX580 plaćena 3500 kn bude u nečijem stroju 4-5 godina i bude koliko toliko iskorištena to je ok kupnja, i to podržavam. Sve ovo ostalo...ne.
|
Jos uvijek trazim dostojnoga nasljednika staroga prasnjavoga G80, ovo je kompetniji proizvod svakako naspram sfufljanoga GTX480, ovo pak boldano je mozda buduci plan no pak sa druge strane bez solidnoga Quada da to nahrani je bezveze utucena lova, ujedno prestao sam biti fps junkie tj dok igram nesto konstantno jednim oko u gornjem ljevom rubu ekrana pratim frame dropove, kad sam te sve gluposti posmicao da vidis kako igre rade glade
Sam nek ati izbaci nes divlje da srusi cijenu ove GTX580 sa ovih bahatih 500$, nemam nis protiv
PS: ove gluposti sa zelenim i crvenim taborom izbacite iz ovakvih konverzacija, nikakve koristi od toga, takoder imam i ja jednoga fosila doma koji je jos uvijek tu vec zadnjih 6 godina i jos nije izdahnuo nit me iznevjerio ATI X600 Pro

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12