Citiraj:
Autor Pupo
Nije to smisao onog što sam napisao, ali dobro. Mislim glupo da od svih drugih mana koje grafa ima il nešto, ti si se uhvatio za 100kn struje više godišnje.
|
Nije 100kn godisnje vec je to blize 500-600kn godisnje. Pa sto bi po tebi bilo onda mjerodavan razlog pri kupovini za jednog gamera? Physix? Cuda? 1.5FPSa vise bez obzira na cijenu?
Citiraj:
Autor Pupo
Ak imaš para da si kupiš komp u rangu GTX580, onda ti tih 100 kn godišnje stvarno nepravi razliku!
|
S tim se u nacelu slazem. Ali ako je ekipi vani vazno koja ima vise novaca i za grafu i za platiti tu struju mi mora da smo najveci j*** geniji koje je svijet vidio pa nam to ne treba.
Citiraj:
Autor Pupo
Sirotinja će si uvijek naći razlog zašto joj nešto nevalja da nemora kupit, a onda bar smisli neki orginalan razlog.
|
Znaci po tebi je sirotinja glupa jer razmislja o nekim stvarima o kojima se vi baje ne zamarate time koliko te komp dodje na godinu samo zato sto je upaljen? tih 500-600kn godisnje mozes potrositi na nekog dobrog misonju ili tipkovnicu, par mjeseci racuna za internet... Kako god, ako nije potrebno da ih das Mravku ja ih ne bih davao.