View Single Post
Staro 10.11.2010., 15:24   #177
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Kao prvo ona gore statistićica je BULLSHIT, mislim pazi sad svaki dan kroz cijelu godinu da se igras po 4 sata na dan????
Ti ne znas citati a nazivas ono gore sranjem?
Lijepo pise da se igra 5 dana u tjednu po 4 sata ili ako hoces 3 sata svaki dan u tjednu sto je za svakog GAMERA koji se tako naziva - sitnica!!!

Citiraj:
Ja neznam dali pozanjem osobu koja MOZE kroz cijelu godinu svaki dan igrati 4 sata nesto
Onda ti stvarno nemas nijednog prijatelja koji je gamer!
BTW, ovo je profil na xfire-u moje male brace blizanaca koji su odlicni ucenici osnovne skole, treniraju rukomet, pogledaju hrpu filmova na kompu te imaju uz to i ovu statistiku:
http://www.xfire.com/profile/inodado/
Ovu brojku podijeli na 2 jer ipak igraju na smjene i na kraju podijeli na nekih 500 dana.

Citiraj:
Evo da navedem i sebe za primjer u dvije godine sam odigrao RAVNO 3 igre, Mafiu 2, Fallout 3 i sad igram zadnjih mjesec dana battlefield, tako da se tih testova prosjecne potrosnje i ustede love na gejmanju kroz godinu dana mozes komotno ostaviti kao nekakvoga cvrstoga argumenta...
Ne samo da nemas nijednog prijatelja koji je gamer vec ni ti nisi taj a raspravljas o uber-gamer-grafama!

Citiraj:
A i znas sto ti je prosjek? uzmi dijete od 6 godina i starca od 70 u prosjeku imaju blize 40 godina a niti jedan nemoze zadovoljit zenu... (osim Jack Lalalnnea uz pomoc sokovnika tigar)...
Cist dokaz da statistika nije za svakoga a usudio bih se reci da nije za veliku vecinu Hrvata.