Citiraj:
Autor Jerry
|
Kao prvo ona gore statistićica je
BULLSHIT, mislim pazi sad svaki dan kroz cijelu godinu da se igras po 4 sata na dan???? 
Ja neznam dali pozanjem osobu koja MOZE kroz cijelu godinu svaki dan igrati 4 sata nesto
Daj molim te, daj onda racunicu i naklokanoga Quada, te koliko si puta u godini ustavio svjetlo neznam u kupaoni upaljeno da gori po par sata zarulje od 100w, koliko ti je puta telka ostala upaljena da ju nitko nije gledao, itd itd sad smo se uhvatili za potrosnju grafe...
Kao drugo nerazumijem cemu uopce ovaj link na DVIJE GTX580 grafe???
Mislim ti to uzimas zdravo za gotovo kao da 95% ekipe to zapravo i prakticira????
Evo da navedem i sebe za primjer u dvije godine sam odigrao RAVNO 3 igre, Mafiu 2, Fallout 3 i sad igram zadnjih mjesec dana battlefield, tako da se tih testova prosjecne potrosnje i ustede love na gejmanju kroz godinu dana mozes komotno ostaviti kao nekakvoga cvrstoga argumenta...
A i znas sto ti je prosjek? uzmi dijete od 6 godina i starca od 70 u prosjeku imaju blize 40 godina a niti jedan nemoze zadovoljit zenu... (osim Jack Lalalnnea uz pomoc sokovnika tigar)...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12