View Single Post
Staro 10.11.2010., 11:40   #263
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Prije nego što krivicu svalite na aplikaciju, prvo se uvjerite da vam profile, add-onovi i plug-inovi nisu u banani. Kod mene se Firefox ne gasi po tjedan dana i s 40-50 tabova ne zauzima više od 200 MB...
koliko imaš rama onda, 1gb max?

Citiraj:
Autor Ari Pregled postova
Sad sam malo krenuo čitati Google Chrome topic čisto da vidim ima li što pametno u ovim novim nabacanim nabrzaka verzijama, kad ono pročitam komentar da se pdf, .rar, i ko zna koje još fajle trebaju prvo sejvati pa tek onda otvoriti - ma marš ! Zaostali su total, a ne sviđa mi se ta njihova jednostavnost, ja bi rekao da je to primitivnost, nema praktično ničega u tom browseru a i loše izgleda.

Opera bi mi još mogla proći no čak i da nema bugova nju će vječno mučiti problemi nekompatibilnosti stranica.

Na Firefox 4 se sigurno neću žuriti preći, ako izađe u prvom mjesecu 2011, možda ga stavim u 3. mjesecu ako mi se svide komentari itd...
Chrome se može proširiti (kvalitetnim) extenzijama pa ova opaska o primitivnosti ne stoji. Ni za izged ne bih rekao da je loš, može se i to podesiti. Mislim; prigovaraš za izgled a koristiš FF, pa on izgleda kao da je star 10 god..
Ovo za pdf i rar fileove kod chromea sam ja pisao, ni meni se to ne sviđa..

Opera je meni no 1, rijetko koja stranica danas ne podrzava operu no nade ih se, zato imam i chrome..
rak21 je offline   Reply With Quote