@forum
Nesto si krivo uradio prilikom instalacije...nista cudno, kineski jezik nam je svima malo zahrdjao.Ja sam imao srecu i sve je proslo jako dobro...Kaspertski radi savrseno...a prebacen je na englesku verziju.
E, sada ...ti imas problem koji bi ja rijesavao na slijedeci nacin:
Prvo ...otisao u Safe Mod
Run-regedit-Hkey_Local_Machine - software - Kasperski Lab ... i tu pokusao obrisati sto se dadne obrisati ( ako si admin) mozda i sve obrises.
Onda spartas registrijem i brises sve sto se zove Kasperski ...
Druga varijanta je (ako imas) Malwarebites Anti-Malware...on ima opciju u alatima s kojom ja uspjevam sve obrisati ... ako nece da se obrise u normalnom modu...budi siguran da ce se obrisati u safe modu.Malo ima posla...mora se brisati stavka po stavka... ali ... posaoo se obavi sto je tvoj cilj.
Do sada ...bar kada sam ja u pitanju...ove dvije metode su bile jako uspjesne.
Na kraju samo jos ovo: i ja sam imao nekih problema (klik na krivo mjesto)
kod instalacije i pojavljivale su se razne informacije i stanja ...od pogresne licence do blokiranog update itd. Problem sam rijesio na taj nacin sto sam prvo otisao na Kasperski Lab i otvorio svoj account kako key koji sam dobio ne bi otisao na crnu listu. A onda sam kliknuo na de-install i odabrao opciju repair i poslije toga svi problemi su nestali.
Nemoj bas tako olako odustati od ovog programa...hem,sto spada u najbolje antivirusne programe, hem, sto stedis oko pedesetak dolara.