View Single Post
Staro 10.11.2010., 09:37   #163
Mast3r Chi3f
Premium
Moj komp
 
Mast3r Chi3f's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 118
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Prije nego sto pljujes po necemu prvo pogledaj, procitaj, probaj. Pise koji su driveri koristeni, imas posebnu stranu sa usporebom sa 5970. To sto 580 ganja Mafiu sa high phy bolje od 5870 bez fizike govori puno vise od suhih brojki u direktoj usporedbi.
Prije nego sto sudis i pljues po tim grafama probaj neku od njih, cisto da dobije pojam koliki je napredak 580 u odnosu na neke od njih jer ak doma ganjas staru g92 i samo gledas tablice po reviewuima nisi uopce ni malo kompetentan za takvo sudenje.

Pogledo sam jucer a pogledo sam i sad: pod test system ne stoji koji su driveri za AMD koristeni - mozda su u sumi ili sam ja samo kronicno neispavan.

Vidim stvarno ima uspredba s HD5970 valja sam klikajuci po onim retardiranim navigacijskim strelicama preskocil, zbilja ne kuzim sta onda nisu grafu ukljucili u cijelu bateriju testova

Sve u svemu meni osobno koma, em je nepregledno, em to sarenilo ubija, reviewu na anandtechu je za ovo amerika.
S druge strane znas kako kazu - o ukusima se ne raspravlja, tebi se svidja meni ne - AMEN

a sto se tice grafe i hardwera vjerujem da je kroz moje ruke proslo vise chipovlja nego sto ces ti (prosjecan korisnik) vidit za zivota, druga je stvar sto je za moje trenutne potrebe ovo sta imam sasvim dovoljno... a tuzna ali nepobitna cinjenica je da prastari g92 dan danas vise manje sasvim solidno gura sve
__________________
Sine, ako stvarno nešto želiš u životu, morat ćeš raditi za to. A sada tišina! Počinje izvlačenje brojeva za lutriju

Zadnje izmijenjeno od: Mast3r Chi3f. 10.11.2010. u 10:19.
Mast3r Chi3f je offline   Reply With Quote