Citiraj:
Autor RaNz0
ne kužim ljude koji se bune na potrošnju FF-a, a meni još najmanje RAM-a zauzima. chromium, chrome, iron i comodo dragon svi redom troše više RAM-a s manje otvorenih tabova. kad koristim mozillu skoro mi nikad potrošnja ne prijeđe 2GB, a kad je iron uključen 2GB je standard. operu nisam puno koristio jer se stalno svi žale na krivo otvaranje, ili ne otvaranje stranica pravilno, pa mi se ne da s time natezati.
|
Ja sam prezadovoljan sa
Firefoxom 3.6.8....ne napumpava mi ram (osim ako imam stalno otvorene stranice ala Youtube i ostale sa flashom). Zadovoljan brzinom, stabilnošću, sve stranice otvara pravilno. Imam 6 addona i malo sam si ga podesio.
Sad sam malo krenuo čitati
Google Chrome topic čisto da vidim ima li što pametno u ovim novim nabacanim nabrzaka verzijama, kad ono pročitam komentar da se pdf, .rar, i ko zna koje još fajle trebaju prvo sejvati pa tek onda otvoriti

- ma marš ! Zaostali su total, a ne sviđa mi se ta njihova jednostavnost, ja bi rekao da je to primitivnost, nema praktično ničega u tom browseru a i loše izgleda.
Opera bi mi još mogla proći no čak i da nema bugova nju će vječno mučiti problemi nekompatibilnosti stranica.
Na
Firefox 4 se sigurno neću žuriti preći, ako izađe u prvom mjesecu 2011, možda ga stavim u 3. mjesecu ako mi se svide komentari itd...