koji prekrasan bug sam maloprije dozivio...........
australija, drugi put igram igru jer sam ju presao na easy (sada je treca od cetvrte tezine, znam da je zadnja legend. expert?), i zajebem se jer sam prekinuo kvalifikacije nadajuci da cu biti dovoljno visoko, medu prvih 10. ja zavrsio na 23-em mjestu

.
uglavnom peglam ja, i posljednji zavoj prije ulaska u boxove i desnog osrednjeg zavoja na startno-ciljnu ravnu u 3-4 krugu, meni pobjegne bolid malo na vanjsku stranu, ali lovim ja njega i ulovim. ali kubica je bio drito iza mene, i skoro me prestigao, kad odjednom ja prolazim kroz njega?!?
ghost postali obojica, jer je igra odlucila povuci kubicu u box

. samo sto sam se ja tu nasao, ali zna ona kako to rijesiti............ jadno izgleda, al ajd.
i na kraju poludim. dobijem kaznu prolaska kroz boxove jer sam se zaletio malo u rosberga, ali ono, koci apsolutno gdje ne treba

. i ajd, svejedno ja doklipsao do 5og mjesta, odradim prolazak kroz box i vratim se na sedmo mjesto. i opet se probijem dva mjesta, i zovu oni mene u box. ajd opet, pravila su takva, i meni idioti stave option gume????? s kojima sam krenuo utrku! nista, vozim ja vozim, cak prestignem i alonsa i dodem do 4-og mjesta, i pise meni da moram jos jednom u box na mjenjanje guma jer je takvo pravilo. i 11-sti krug rasturam, svaki sektor najbrzi i kontam kako cu napravit best lap jer mi je uzitak, pa u zadnjem krugu u box, kad......... proletim start-cilj, dobijem best lap na sekundu i diskvalifikaciju jer nisam otisao u box....... e jebiga, onda sam izasao i opet pokrenuo novu sezonu, isto force india, iste postavke.
uglavnom sta, greska boxa sto su mi stavili krive gume? ima toga u igri? shit happens, valjda se nece ponoviti jer ljudi grijese?