View Single Post
Staro 09.11.2010., 17:44   #22
DRT
Premium
Moj komp

DRT's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Dakle, tebi ne radi kombinacija novo napajanje + matična. Inače matična radi s drugim napajanjem, i napajanje radi s drugom "starijom" mašinom? Ne bi trebalo to napajanje imati problema zato jer kod paljenja povuče više struje nego starija konfa s kojom radi.
Ne znam, ili ti Joke dobro veli, da nisi zamijenio možda ona 4 pinska? Da nisi ono 6 pinsko za grafu negdje štekao? Ako si siguran da je sve dobro spojeno i ne radi, nosi napajanje na servis, nemaš druge opcije.

Jesi probao clr cmos?

odradio reset biosa.
uz corsair 430w napajanje ,dodje 8pinski napojni kabl ,koji se po potrebi moze rascijepit ,te se dobije 2x4pin . pokusao ta oba ,nista . e sad ,fino sam stavljao ,kako i ide ,ima u tom 4 pin onaj jedan kraj malo zaobljen kako bi fino sjeo u maticnu a ima i onaj pipak/blokada da se ne moze iscupat .tako da vjerujem da nisam pogrijesio sto se tice tog .nisam silom gurao.

napajanje za grafu nisam ni dirao,6+2 pin .

siguran sam ja da sam dobro spojio ,cak sam i frenda zvao da dodje pogledat .kaze da je sve ok spojeno ,te je ostao zbunjen kao i ja .druga 2 napajanja rade u mom kompu ,samo to novo koje sam kupio ne !

ugl,napajanje je u servisu , od danas .javit cu sta je bilo i kako sma rijesio .nadam se da me protis nece oderati u parama sad .fino kupis kod njih ,nesto nije ispravno i onda ti servis naplacuju hhh

Zadnje izmijenjeno od: DRT. 09.11.2010. u 19:59.
DRT je offline   Reply With Quote