Citiraj:
Autor fishkal
Dakle, tebi ne radi kombinacija novo napajanje + matična. Inače matična radi s drugim napajanjem, i napajanje radi s drugom "starijom" mašinom? Ne bi trebalo to napajanje imati problema zato jer kod paljenja povuče više struje nego starija konfa s kojom radi.
Ne znam, ili ti Joke dobro veli, da nisi zamijenio možda ona 4 pinska? Da nisi ono 6 pinsko za grafu negdje štekao? Ako si siguran da je sve dobro spojeno i ne radi, nosi napajanje na servis, nemaš druge opcije.
Jesi probao clr cmos?
|
odradio reset biosa.
uz corsair 430w napajanje ,dodje 8pinski napojni kabl ,koji se po potrebi moze rascijepit ,te se dobije 2x4pin . pokusao ta oba ,nista . e sad ,fino sam stavljao ,kako i ide ,ima u tom 4 pin onaj jedan kraj malo zaobljen kako bi fino sjeo u maticnu a ima i onaj pipak/blokada da se ne moze iscupat .tako da vjerujem da nisam pogrijesio sto se tice tog .nisam silom gurao.
napajanje za grafu nisam ni dirao,6+2 pin .
siguran sam ja da sam dobro spojio ,cak sam i frenda zvao da dodje pogledat .kaze da je sve ok spojeno ,te je ostao zbunjen kao i ja .druga 2 napajanja rade u mom kompu ,samo to novo koje sam kupio ne !
ugl,napajanje je u servisu , od danas .javit cu sta je bilo i kako sma rijesio .nadam se da me protis nece oderati u parama sad .fino kupis kod njih ,nesto nije ispravno i onda ti servis naplacuju hhh