Kad se već piše i o emmezeti (u zg) da i ja nešto napišem.
Nedavno sam kod njih kupio lcd toshiba, išao ga preuzeti iza gdje se i podiže roba, ako netko zna tko je već kupovao kod njih, i uredno oni donesu tv, izvade ga iz kutije i pokažu i to je to. E sad je tu nastao problem gdje mi je tlak skočio na 800 kada sam došao kući, izvadim tv iz kutije i skužim da je na okvir sa svih strana zaljepljena prozirna folija, kad sam tu foliju skinuo imao sam i šta vidjeti, okvir izgreban sa svih strana! (a jamstvo ne pokriva fizička oštećenja)
Ma rekoh ok, nije to toliki problem, pa ljepo postavim televizor i upalim ga, sve radi savršeno dok nisam počeo mjenjati kanale, ponekad se televizor sam od sebe gasio i palio, barem 2 - 3 puta dnevno, i tako ja ljepo kad mi je već dop***ilo, spremim tv i odnesem u servis od kbz-a. Oni preuzmu tv, račun i jamstvo i daju mi neki papirić gdje piše Vidljiva oštećenja: Izgreban okvir (kojeg nisam ja izgrebao)
Sad mene zanima, da li oni mogu meni naplatit popravak tv-a zato jer je okvir izgreban? Ili da mi uopče ne poprave tv jer su vidljiva oštećenja i prebace na mene krivnju uz njihovu pretpostavku da sam ja oštetio televizor?
Još da se nadovežem da sam prijavio kvar odmah u emmezetu nakon dva dana, gdje me je žena zvala doma jedan ponedjeljak i pitala što se događa sa televizorom i jesam li zvao servis, i da zovem kbz da mi moraju preuzeti televizor i popraviti ga ili zamjeniti, što je u jednu ruku fer i korektno od emmezete. Ali ja bih najradije uzeo televizor i vratio ga u emmezetu i tražio povrat novca ili zamjenu za novi tv drugog proizvođača ili modela.