View Single Post
Staro 09.11.2010., 14:53   #7
bjede
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor GodsKiller Pregled postova
sad am baš pokrenuo xpadder,da vidim kako da ti napišem,u donjem desnom kantunu imaš brojeve za profile.odabereš recimo 4,napraviš konfiguraciju,nakon toga u gornjem desnom imaš kako da nazoveš profil(npr po igri) imaš oznaku diskete to znači da sejvaš profil,a pokraj imaš ikonu od ključa tamo biraš profile koje oćeš koristiti,izabereš profil i onda minimajz prije toga te pita oćeš sejvati profil kojeg otvaraš,ako već imaš neki kojeg si to tad koristio,sorry na opisu ali pisanje sastava mi nije jača strana,

ideš na stranice od xpadder-a pa na njihov forum,tamo ima gotovih profila,evo sad išao i vidih da nisam logiran a razlog je šta moraš ipak donirati dolera za xpadder,tako da sam ja bio odustao jer itako konfiguracija nije problem
Kužin ovo kad napraviš profil, sejvaš, opet odabereš ako hoćeš drugi i to... Ali sa ovim brojevima nisam baš shvatija. Ne može se posebno snimit profil za svaki od ovih brojeva, jel tako? Nego su to kao verzije jednog profila ako san dobro shvatija?
Znači šta triba, samo kliknut na broj od one verzije profila koju oću, minimizirat Xpadder i pokrenut igru? Čini mi se da san tako i napravija prvi put, ali da su tipke u igri ostale defaultne. Jer kad minimiziram, i kad nakon toga opet kliknem ikonu Xpaddera u donjem desnom kutu desktopa, profil se uvik vrati na broj 1, bez obzira koji sam broj odabra.
Nadan se da san dobro objasnija.
bjede je offline   Reply With Quote