Citiraj:
Autor Z-man
Uspio sam restorat neki custom 4.0 firmware pomoću "error 1015 fixer-a". Pokušao sam jailbreak preko stranice "jailbreakme.com" ali neće, umjesto da stavi cydiu crasha se safari u roku 5 sekundi nakon što slide-am. Ali ionako je ios4 poprilično spor na 3G-u tako da bih trebao downgrade napravit na 3.1.3 firmware. Danas vjerojatno neću imat vremena nego tek sutra pa svaki savjet oko toga je dobrodošao 
|
Iphone 3g NIKAKO ne dizati ni na jedan iOS4, jednostavno neće raditi ni približno dobro kao sa iOS3, spustio sam frendu 3g sa 4.1 na 3.1.3 neki dan pa ti kažem što da radiš:
1. Skini originalni software za iphone 3g, verziju 3.1.3
2. Skini tiny umbrella sa ove stranice:
http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/
3. Startaj program sa "run as administrator", popuni sve kućice sa kvačicom ako nisu i pokreni TSS server, ne bi ti smio izbaciti nikakav error
4. Otvoriš itunese, shift+restore i odabereš taj 3.1.3 firmware koji si skinio
5. Vjerovatno će ti izbaciti error na kraju ali to nije bitno, vratis se na umbrellu i kikaš uređaj iz recovery-a
6. Iphone se restarta, aktiviraš ga sa karticom mreže na koju je zaključan, odes na stranicu jailbreakme.com iz safarija, JB se odradi automatski
Ima brdo načina za manipulaciju 3g-a ali ovaj ti je najjednostavniji a i znam da radi 100% jer sam ga koristio negdje prije..