View Single Post
Staro 09.11.2010., 13:48   #2221
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Dobro prenategnut je izraz opomena, ali sam dobio upozorenje da nisam platio i da platim prvom prilikom od ebaya.
Posto sve placam unutar prvih 30sek koliko mi treba da se logiram na paypal...to mi je zvucalo prilicno ozbiljno, a i pisalo mu je u opisu da bi se placanje trebalo obaviti u prva tri dana, mada je nekih 7 dana obicno napisano. "You can open an unpaid item case in our Resolution Center as early as 4 days or up until 32 days after the listing ends."
K tome prilicno dobro sam prosao na tim aukcijama i nisam htio da prepusti nekom drugom drugu priliku...kao sto je meni jednom dao...jasno mi je da se to rijetko dogadja, ali nisam htio riskirat.

Sto se tice ukupne postarine vise predmeta, to je automatski u slucaju da je na buy it now predmet, a preko biddinga jos nisam na to naisao.

I pricekao sam da osvojim sva cetiri itema, trajalo je to skoro cijeli dan, a onda sam zatrazio total za 2+2 jer lik prodaje pod dva nicka i bas se tako poslozilo.

Kako god, danas cu ga kontaktirati pa vidjeti jel mogu dobiti parcijalni refund, kako sam vec znao dobiti, ako je item bio malo defektan i take sheme, ili da mi da popust kod slijedece kupnje. Ako mi ne da nikakvu kompezaciju slijedi kvazi negativan feedback.
Los Sam je offline   Reply With Quote