Imam jedno zanimljivo pitanje oko spora koji traje 2 dana izmedu mene i T-coma. Naime ja sam se pretplatio na njihov Plus Paket prije par mjeseci i potpisao ugovornu obvezu na 6 mjeseci. U tom paketu nalazio se Sportklub+ koji je bio iskljucivi i jedini razlog zasto sam uzeo kompletan paket (prijenos Engleske premier lige).
No kako je nedavno doslo do promjena u njihovom sustavu oni su napravili novi Sportski paket u koji su uvrstili Sportklub+ koji se prvotno nalazio u Plus Paketu. Ja više nemam Sportklub+ ali mi je ostala pretplata koju mi prijete ako ukinem da cu morati placati penale do isteka ugovorne obaveze.
Kako je moguce ako se netko pretplati na njihov paket u kojem jasno stoji popis kanala koje dobivam za tu uslugu da mi odjednom ukinu sve sportske kanale u tom paketu i presele ih na novi Sportski paket a meni ostave pretplatu i ugovornu obavezu nepromjenjenu i bez mogućnosti bilo kakvog prelaska.
Da li je ovo kršenje ugovorne obveze od strane T-coma za sudsku tuzbu jer ja se osjecam kao da su mi ozbiljno narusena moja prava kao kupca njihovih usluga. Ima li netko na forumu tko mi moze pomoci po tom pitanju i zanima me opcenito misljenje ljudi sta najpametnije napraviti u ovom slucaju jer se osjecam u najmanju ruku prevarenim.
Hvala