View Single Post
Staro 08.11.2010., 23:18   #17
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp

Corporal Clegg's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Trebam preporuku MP3 playera, 4 GB-a, do 350 kuna.

Gledao sam Sony NWZ-B153F i učinio mi se genijalnim zbog ovog brzog punjenja i kapaciteta baterije te ovog kotačića. Nažalost, čitajuči strane preglede ispalo je da kotačić i nije baš neko sretno riješenje za šetanje menijima, navodno je i prilično klimavo izrađen.
Moja bolja polovica posjeduje B152F (rekao bih da je isti kuki kao 153). Ovo za kotacic stoji, nelogicnost je to sto u nekim menijima scroll ide u kontra smjeru od onog u kojem bi trebao ici, ne sjecam se tocno u kojim menijima doduse.
Malo se i rasklimao i boja je na njemu izblijedjela. Osim toga, player je mrak, brzo se puni, ima dobru autonomiju, intuitivan je, stima po principu drag n' drop.
Citiraj:
Drugi u kojeg sam se zagledao je Sandisk Sansa Clip+ . Maleni svirač sa navodno odličnim zvukom i sluškama, dobrim menijima, kopčom koja se da i skinuti i još je k tome proširiv microSDHC karticama do 32 GB-a.
E, a ovo je cudo imala prije Sonyja, zamijenjen je jer je crknuo ne znam tocno detalje zasto, ali bila je zadovoljna njime iz slicnih razloga kao sad sa Sonyjem (autonomija, intuitivnost, kompaktnost).
Citiraj:
Koji je po vama (ako netko slučajno posjeduje) bolji od ta dva i postoji li nešto bolje do tih magičnih 350 kuna. Ne može ni lipa više .
Prava je steta sto Creativea vise nema u RH, imali su krasan izbor u toj klasi uredjaja.
Ovako, od ova dva, preporucio bih ti Sony.