View Single Post
Staro 08.11.2010., 22:11   #265
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Ovo je najbitnije u cijeloj ovoj prici, a u dubioze ciji je veci nema potrebe ulaziti.
Ako vec daljinac, koji je sastavni dio kucista dolazi u paketu sa tim displayem zasto ga ne uzeti?

Ufff mislis?! Evo samo brzinski usporedi kod ova dva modela. Konkretno, cijenom su tu negdje i oda dolaze sa iMon daljincem i VFDom.
Antec od pozadi nudi 2 venta od 14cm i 12cm oba sa sklopkom na 5,7,12v dok TT daje od pozadi jednu 6cm zujalicu.
Antec ima odlican i stvarno dobro rijesen menađment za hdd-ove sa svim anti vibro sranjima koja postoje dok TT daje obican limeni kavez.
Antecova unutrasnjost je modularna te mozes vaditi i presloziti djelove kucista, nadodati dodatne nosace nosace za ventove koji dolaze s kucistem sto TT ne moze.
Filtere za prasinu netreba zaboraviti, nude elegantno rijesenje, a unutrasnjost je uvijek cista i prozracna.
Front panel nudi eSata TT ne.
Antec se bar potrudio pa su u slim verziji Antec fusion-a bez VFD-a zamjenili tu rupacu od VFD-a sa 3,5" vratascima.

Cisto dovoljno da te obavjesti da imas mail, da vidis protek filma, vrijeme, sat, temp i sl. A i ostale điđe-miđe vesele covjeka.
Osobno mi se svidjaju i Antec i TT kucista, ali smatram da Antec u svakom segmentu nudi daleko vise bez obzira da li je rijec o opremi ili o rjesenjima koja implementira. U to sam se osobno uvjerio vise puta
Fijuuu..nisam detaljno uspoređivao ova dva kućišta al vidim da si ti odradio zadaću.
Sad je već usporedba itekako moguča.
BojanZD je offline   Reply With Quote