View Single Post
Staro 08.11.2010., 22:02   #264
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor BojanZD Pregled postova
Al ajd, o ukusima se ne raspravlja.
Ovo je najbitnije u cijeloj ovoj prici, a u dubioze ciji je veci nema potrebe ulaziti.
Ako vec daljinac, koji je sastavni dio kucista dolazi u paketu sa tim displayem zasto ga ne uzeti?

Citiraj:
Po meni, TT je puno bolje od Anteca-uopće mi nije ni za usporedbu
Ufff mislis?! Evo samo brzinski usporedi kod ova dva modela. Konkretno, cijenom su tu negdje i oda dolaze sa iMon daljincem i VFDom.
Antec od pozadi nudi 2 venta od 14cm i 12cm oba sa sklopkom na 5,7,12v dok TT daje od pozadi jednu 6cm zujalicu.
Antec ima odlican i stvarno dobro rijesen menađment za hdd-ove sa svim anti vibro sranjima koja postoje dok TT daje obican limeni kavez.
Antecova unutrasnjost je modularna te mozes vaditi i presloziti djelove kucista, nadodati dodatne nosace nosace za ventove koji dolaze s kucistem sto TT ne moze.
Filtere za prasinu netreba zaboraviti, nude elegantno rijesenje, a unutrasnjost je uvijek cista i prozracna.
Front panel nudi eSata TT ne.
Antec se bar potrudio pa su u slim verziji Antec fusion-a bez VFD-a zamjenili tu rupacu od VFD-a sa 3,5" vratascima.

Citiraj:
Imaš jedan red podataka koje ionako nećeš čitati s drugog kraja sobe kad su sve info. na telki.
Cisto dovoljno da te obavjesti da imas mail, da vidis protek filma, vrijeme, sat, temp i sl. A i ostale điđe-miđe vesele covjeka.
Osobno mi se svidjaju i Antec i TT kucista, ali smatram da Antec u svakom segmentu nudi daleko vise bez obzira da li je rijec o opremi ili o rjesenjima koja implementira. U to sam se osobno uvjerio vise puta

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote