@Drug Brko
vjeruj mi da se nimalo ne zelim svadati niti trazim kakav okrsaj, ali budi i ti realan. ono sto je ferrari napravio je svakako jadan, nesportski potez i nedopusten, ali koliko ce se to puta ponavljati ovdje u temi? i to iskljucivo najvise od tebe, jer treba samo malo procitati tvoj stav, i odmah skuzis da si apsolutno protiv ferrarija, tj za mclaren? sto je sasvim ok jer ne navijas za ferrari, ali treba biti malo realan i sagledati svaku stranu.
nego, zasto ovo pisem....... prosla utrka, koreja, pada kisa ko' sumanuta? da ne pisem opet - sve sam napisao
ovdje. treba biti objektivan i reci da su manje-vise svi muljatori, i ne srati samo na jednu stranu. ja priznajem da bi volio da alonso bude prvak, ali da webber ili vettel budu prvak - zasluzili su. mozda cak vise od alonsa, ali posto navijam za crvene konjice, naravno da bi vise volio vidjeti alonsa kao prvaka.
a isto da se vratimo na propustanja, zar nije utrku ili dvije bila jako slicna situacija sa buttonom i hamiltonom, preko radija javljaju buttonu da su mu gume otisle ili da stedi na gorivu? kad odjednom dolazi hamilton, i prelazi buttona? mislim, opet ponavljam, to su momcadske odredbe, ali ja iskreno nemam nista protiv toga. stoga prekinite toliko spominjati propustanje alonsa od strane masse, ni prvi ni zadnji put sto se to radi

. neki to samo ljepse zakamufliraju, ako se to i dogodi sa vettelom i webberom na sljedecoj utrci, neka. biti prvak u bilo cemu, a pogotovo u formuli........ lako se zazmiri i malo progleda kroz prstice. davno je svaki sport prestao biti sport u pravom smislu, sve je to biznis i novac.