View Single Post
Staro 08.11.2010., 21:22   #61
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld Pregled postova
Evo pošto sam si i ja uboo jednog da podijelim sa vama prve dojmove. Miš je sve ono što sam i očekivao od njega. Ergonomija je perfektna, ovaj miš je u simbiozi s mojom rukom. Malo sam eksperimentirao s težinom i za sad sam ostavio 2 utega, makar možda još budem mijenjao jer nisam ništa igrao u ova 2 dana što ga koristim. Miš je precizan i držim ga na 4500 dpi s malo smanjenom brzinom miša u winsima, nikakve probleme s goliathus control podlogom za sada nemam za razliku od hammera. Softver je dobar i mogu se fino podesiti sve tipke i napraviti razni macroi. Miš je skup, stvarno jako skup za jednog miša, ali nije mi žao ni lipe koje sam dao za njega. Ne znam koliko ih je algoritam imao, ali su izgleda jako brzo planuli jer su ih imali u samo nekim dućanima i kad sam došao u maksimirsku već je bio prodan, pa sam ga rezervirao u king crossu.
Zanimljivo, ( i dobro) u svakom slučaju da ti se ne javlja to pomicanje po podlozi sa dubokim brazdama.
Evo meni stoji cijelo vrijeme na Steelseries QCK+ podlozi i apsolutno je fantastičan.

Skupa igrača - da, ali brzo opravda cijenu, ergonomija je na perfektna, pomični dijelovi su pun pogodak.

Eh, da, dali si ti možda skužio dali se u softwareu može podesiti da se određeni profil diže sa windowsima?
Software je prlilično ograničen opcijama u usporedbi sa jednom Logitechom, ali večini usera opet dovoljan, i prebogat