View Single Post
Staro 08.11.2010., 17:58   #2216
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Uspio sam osvojiti preko bidanja 4 itema kod istog UK prodavaca te sam mu rekao da mi ih ne salje zajedno jer bih mogao imati problema sa carinom radi toga sto svaki dodje iznad 100kn, jedino ako mi da kakav popust na postarinu, koja je prilicno velika, moze poslati max. 2 itema zajedno. To sam mu sve napisao prije nego sto sam platio, da dobijem kakav popust na request total. Buduci da mi nije nista odgovorio, a bio je vikend, platio sam mu iteme, al sam mu opet rekao da salje skupa dva komada jedino ako mi misli dat kakav parcijalni refund jer da mi se ne riskira za badave posto sam platio dosta skupo postu za svaki pojedinacno predmet.
I naravno danas dodju sva cetiri u jednom ogromnom paketu za koji mi nije jasno kako nisu carinili jer je 0.5m x 0.3m x 0.15, a vrijednost oko 500kn mada na paketu naravno nije na toliko deklarirana.
E sada zadovoljan i ljut istodobno jer sam mogao nahebat ni kriv ni duzan i platit oko 170kn carine.
Uglavnom, lik je lijepe pare pobrao od postarine, nekih 150kn i osjecam se "prevareno". Provjerio sam i mislim da se kod iznosa postarine ne radi o iznosu kao smanjenju provizije ebayu.
Kaj bi vi napravili na mom mjestu? Jesam li nabrijan bezveze i trebao bi okrenuti drugi obraz?
Vjerovatno ce noc imat svoju moc...dok se ne oladim.
Los Sam je offline   Reply With Quote