Citiraj:
Autor GodsKiller
to znači da moraš kupiti licencu,ja isto mislio uzeti ali eto slučajno naletih na xpadder ista ako ne i bolja stvar po pitanju konfiguriranja a besplatna,lova se temelji na donaciji,budući uzea lcd tv 32",on mi je jedini i osnovni monitor za pc pa se izvalim na krevet uzmem gamepad x360 i surfam internetom,jutros završio igru split/second koja je multi platform a ne podržava kako triba gamepad tako da sa xpadderom napravia konfiguraciju i to je to 
|
E super kad si već spomenuo Xpadder pa da te pitam...
Našao sam i taj program kad mi ovaj više nije funkcionirao. Samo nešto ne razumijem.
Imam isto XBOX 360 Controler for Windows i naštimao sam sve komande u Xpadderu, samo ne znam kako napraviti profil za pojedinu igru?
Konkretno, sada igram već malo stariji Assassin's Creed i kako ne mogu promijeniti tipke na gamepadu unutar igre (ne znam zašto, izgleda da je igra mušićava kad je u pitanju konfiguriranje tipki), probao sam preko Xpadder-a. Pridodao sam tipkama na gamepadu određene tipke sa tipkovnice onako kako bih ja želio, ali u igri su ostale opet defaultne postavke.

Što znače sve ove brojke na dnu screena za konfiguriranje tipki i ovo 'Abc' lijevo? Jel to za napravit više profila? Jer izgleda da se ne mogu snimiti jedan po jedan? I kako da mi profil koji sam napravio proradi u igri? Ostavio sam program otvorenim i započeo igru, ali ostale su i dalje defaultne postavke.
Hvala ti unaprijed na odgovoru/ima!