Jos se nisam naviko na "G" tipke

. Mislim da ni necu jer vec sam XXX puta lupio G16+C za Copy i onda se cudio zato paste ne radi

. U biti me smeta to sto mi za navigaciju u 3d programu dok modeliram trebaju CTRL/Alt/Shift tipke stalno pa me ove G16-G17-G18 bas nasekiraju ponekad. Na kraju sam taj donji red mapirao kao Ctrl/Alt/None pa da i kad "promasim" opet bude dobro. A G1 sam definitvno morao mapirait kao "Esc" jer uvijek njega pogodim umjesto pravog Escapea

.
Ekran mi se svidja i najcesce koristim counter i pop3 za mail. Fora je sto moze i procitat mail ako bas zelis

. Nema problema sa vidljivosti ekrana ni kad se zavalim u stolicu. mozda nisi podigao prednje nogice na donjoj strani keyboarda pa ti je zato "nevidljiv" iz nekih kuteva ?
Sto se tice razlike za CAPS/Scroll locak, naranvo da se vidi razlika upaljeno/ugaseno kad pazljivo gledas ali su lampice jako uske/sitne tako da kad se nagne su stolicu i imas upaljeno svjetlo u sobi tesko je skuziti razliku na prvi pogled. Samo da su malo vece lampice nebi bilo problema.