View Single Post
Staro 07.11.2010., 04:18   #2
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Koliko sam shvatio pitanje, želiš drugi laptop ili drugo računalo sa wifi karticom putem Adhoc veze spojit sa sadašnjim laptopom pa da i oni imaju pristup netu ? Nema veze što laptop nema intergrirani wireless, postupak je jednak kao i da ima.

Dakle odeš u network connections pa na Lan od MT-880, properties->advanced-> uključiš ICS te odaberš u prozoru ime konekcije od Canyon
CNP WF-518, ta konekcija će automatski dobit ip adresu 192.168.0.1. Nakon toga odeš na tu konekciju ( Canyon CNP WF-518 ),
properties->wireless networks-add-SSID ( moja mreža, kućna itd... ) connect even if... staviš kvačicu -> sigurnost odrediš po želji -> pa staviš kvačicu na "this is a computer to computer.."-> tab connection i staviš kvačicu na "connect when this network is in range". Ove zadnje upute
za wireless primjeniš identično i na drugom laptopu/kompjuteru sa wifi karticom, zanči opet add-> SSID.... naravno poradzumjeva
se da ne koristiš nikakav program/software od wifi kartica bilo usb ili intergrirane nego windows podršku za wifi.
silver_tip je offline   Reply With Quote