View Single Post
Staro 06.11.2010., 12:57   #199
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
A uz praktičnost valja misliti i na estetsku stranu pošto je ipak Obsidian u pitanju pa onda to izgleda ovako kod mene:

http://www.pohrani.com/?V/On/1J2YxF44/pa260401.jpg

A što se venta tiče ostavi si Nanoxiu, ništa kvalitetnije u Hrvatskoj nećeš naći, ja sam vent za hladit proc naručivao izvana.
Uuuu...lijepo, lijepo!

Hmm...onda cu izbaciti od H50 onaj Corsair vent i ostaviti samo Nanoxiu na H50, a ne kao sada imati i 120 mm Corsair i 120 mm Nanoxiu...mislim da nema smisla imati ta dva venta gore.

Koliko ventova? 3 x 140 mm Corsaira (fakat su tihi), 2 x 120 mm Scythe KamaFlex, 1 x 120 mm Nanoxia (na H50), 1 x 120 mm Corsair (dosao default sa H50 i tu ostao...malo bucan vent pa mozda umjesto njega ostavim samo Nanoxiu?!?).

Ti to Obsidian stoji na stolu!? Imam mali stol pa je na podu i brutalno vuce prasinu....tri puta min. dnevno cistim stan radi psa, ali opet ne mozes uvijek sve ocistit a i onaj filter za prasinu ocito u mome slucaju nije dovoljan.
Sve me strah vadit van napajanje i cistit ga, a trrebao bih i okreniti ga tako da mu je vant sa unutarnje strane i da mi ne vuce prasinu sa poda. Sta kazes na to?

Hmm....ima mozda netko koju novu Nanoxiu za utopit?

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote