View Single Post
Staro 06.11.2010., 12:12   #17
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Bok

Evo i moja je stigla danas pa da napravim mali quick review:

Pros
- Tipke mi se svidjaju, ugodno je tipkati na njima premda sam ja pobornik Ultrax/tankih tipki kao na laptopu ali vec sam se privikao - hod niej pre velik ali ni pre mali, neka "zlatna sredina"
- Settingsi za tipke su stvarno impresivni
- LCD ima dobro vidljivost i po danu
- Tipka se dosta tiho
- LCD programi poput citanja maila (pop3 protokol), counter, processim mwdia player/winamp i druge zgodne stvari su stvanro dobro osmisljenje (nadam se da ce se moci dodati jos programa/alata
- G tipke se lako programiraju i Macro programiranje je svarno dobro i jednostavno.
- Tipke Ins/Home/PGup/down/Del... su NORMALNOG layouta (mrzim one vertikalne sa velikim DELom i samo dva reda)
- Hrpa game profila po defaultu i updejti na nove
- Online ugradeovi sa automatskom provjerom

Ni tamo ni vamo
- HR Layout je dobar (veliki enter i mali lijevi shift) , tipka pored shifta mi je bitna ali koja doduse ne odgovara onome sto pise jer kuca "<>" a pokazuje "|\".

Cons
- Osvjetljenje tipki po danu je jedva primjetno
- Tipke J i F bi moglw imati malo vise izbocene crtice (da se osjete bolje u mraku/tipkanju na slijepo)
- Caps/num/scroll lock lampice su pre, pre male i po danu se jedva vide iz polozaja sjedenja/kucanja, treba se nagnuti iznad njih da se vidi jesu ON ili OFF
- G tipke su pre blizu lijevoj strani tipki (malo malo ih zakacim malim prstom )
- HR znakovi su naljepljeni/nacrtani (izgledaju kao d aih je neko dijete kistom i temperama crtalo) i stoga NE svijetle sto ce reci da HR layout nije u biti pravi layout nego nadam se neka medju verzija koja nekad sa Logitech UltraX verzijama koje su kasnije dosle u pravom HR layoutu a u pocetku EN sa naljepnicama.

Eto toliko za sad, nadam se da cu se priviknuti na pre bilzr Gtipke i moci je zadrzati, u protivnom ide na bubanj .

Sve u svemu za gamere je vjerujem odlicna (ima tone profila za igre) ali iskreno nemogu reci jel vrijedi 6xx kn. O tome moram jos par dana razmisljati .