06.11.2010., 11:54
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Autor jopcx
Na rfactoru mi je grafika jako loša inače je ok igra, da ima grafiku sa staze kao ovaj f1 2010 to bi bilo to.
Uglavnom sad manje ljut nego jučer za bačenu lovu:
Onaj uvod u igricu je silovanje poput onog iz Dirta, beskrajni razgovori i objašnjavanja koja se nemogu prekinuti, neznam zašto su mijenjali klasičan uvod u F1 sa normalnim menijem itd. i zašto bi ja morao bit vozač a ne uzet nekog vozača, pa ne zanima me formula 2020.
Što se tiče vožnje, stavio sam iz prva na hard i jednostavno mi je preteško ali dobro ajde to bi se dalo ispraksirati nekako, na tipkovnici je totalno neigrivo a igra nije dovoljno interesantna da odem kupit volan.
Isto tako onaj klasičan pogled sa usisnika zraka, tj. svi pogledi iz igre su loši i nepregledni, kad krene utrka prvih par zavoja je nemoguće odradit a da se ne sudari s nekim a i tu onda nisam primjetio neka oštečenja.
|
Na rFactoru se dade grafika skroz fino poštelat. F1 2010 je sasvim solidna igra...a šta se tiče vozača...ko tebi brani vozit single race sa kim god oćeš, inače u rFactoru sigurno nećeš vozit Championship. E, i da, ako je tebi igra preteška to ne znači da je igra loša, nego da ti ne znaš igrat i nemaš volje za naučit
|
|
|