View Single Post
Staro 06.11.2010., 11:03   #16
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
ha ako ne znadeš osnove, onda upiši osnove, ne? konkretno osnove nekog C-a jer ti to treba ako ćeš učiti javu, a javu moraš znati ako misliš raditi aplikacije za mobove, jer će android uredno pojesti sve ostalo, a android je primarno java.
daklen, trebaju ti osnove c-a http://www.algebra.hr/stranice/eduka....aspx?sifra=34

kad to fino završiš, vjerojatno ćeš skužiti da si to jednostavno mogao sam da si prolistao demistificirani C, pa ćeš vjerojatno odlučiti da sam naučiš malo više o C-u.
kad to naučiš, možeš upisati napredni C, tako da u već ugodnom okruženju (C#) naučiš teoriju objektnog programiranja, bez koje ne možeš ništa u javi.
http://www.algebra.hr/stranice/eduka....aspx?sifra=35

... a nakon toga ćeš vjerojatno htjeti naučiti javu, i nećeš htjeti nikakove tečajeve jerbo ako te još uvijek bude interesiralo, učiti ćeš sam. ili uopće nećeš učiti jer te ne interesira.

Inače, ako nakon što znaš osnove objektnog programiranja i neki programski jezik (C++) i nemaš volje i discipline sam učiti, tečajevi ti neće ni najmanje pomoći jer te nitko ne može naučiti programirati, nego jednostavno moraš sam učiti.

... isti vrag ko u školi - ako te ne zanima kemija, nećeš ju naučiti niti išta znati o njoj ma koliko te netko forsirao da to učiš. znat ćeš ono što moraš da bi prošao ispit, ali i sam znaš da to nije ništa i da ne možeš biti kemičar samo ako završiš školu/faks, a ne radiš sam.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote