Citiraj:
Autor Jerry
Pa u čemu bi trebali izražavati razliku?? U kilogramima? U žujama? 
Dvije godina od izlaska Crysisa nitko nije mogao ni prismrdit na 50FPSa pa nije nitkome smetalo kad je 8800GTX ima 70% veći framerate od HD3870.
U najkraće, 50% je 50% bilo u pitanju 1 FPS ili 1000FPSa i stvarno ne znam čemu tvoj komentar.
|
Ista stvar s bilo kojom karticom, da sam bio onda aktivan na forumu reagirao bih i onda.
Nitko neosporava da je ATI kartica brža, samo komentari trebaju biti u rangu PCEksperta, a ne u rangu naslova sa 24sata! To je jedina moja zamjerka, jer treba biti realan. Ja sam siguran da ovih 30% super zvuči nekom djetetu, ali bolna činjenica je da obje kartice u tom testu failaju, odnosno nemaju što radit na toj rezoluciji, jer kako spomenih u prvom postu, AMD ima 21,5 frejmova, nVidija tek 13,3.
Statistika je gadna stvar, i tko ju je imalo slušao, zna da se nema smisla razbacivat nekim velikim brojkama i postotcima razlike, ako je uzorak jako male vrijednosti!
Ja sam siguran da na forumu postoji gro ljudi koji bi najsretniji bili da tamo stoji ovakav graf
koji je točan, ali nikako neodražva stvarno stanje nekome tko će samo vizualno pogledati grafove, a ovaj graf je jednako bombastičan kao i tih 37%