Citiraj:
Autor Mikeyy
Dosta lako. Imaš na google stranicama Google Calendar Sync, mali program, mislim da ima par stotina kb, sinkronizira outlook i google kalendar.
Staviš na automatski svakih X minuta, a google kalendar i mobitel sync imaš u Androidu po automatizmu.
http://www.google.com/support/calend...n&answer=89955
Što se tiče SWYPE tipkovnice od malo ranije u temi, meni je puno bolja/brža od standardne QWERTY tipkovnice. Stvari koje me smetaju su kao što je netko već napisao automatsko prebacivanje "i" u "I", i to što nemožeš isključiti HR dijakritičke znakove. To me smeta kod SMS-a jer mi skraćuje poruku na 70 znakova pa moram ispravljati naša slova.
|
Thnx, uspjela sam sync-ati kalendar sa starog moba s novim, i to preko ericssonove stranice...
Touchpal je ok, samo što se ne želi pojaviti svuda, npr, kad pišem sms da, ali u web pregledniku ne. I iritantno je kaj neće staviti nakon točke veliko slovo...
Da li na novijim verzijama androida postoji mogućnost stavljanja više widgeta na jednu stranicu(ili to ovisi o mobu), jer moja Xperia može za sada samo jedan po stranici, a to je čista glupost, pa se nadam da će nakon upgrade-a to biti moguće...