Ma szk je lutrija živa, to kad sam zva pri tjedna tražio da mi zamjene star kasdu za neki normalan ruter, kaže nemate pravo na to, el imam pravo ako produžim ugovor, da prijavljen je kvar doće tehničar....i onda mi padne napamet da nema nikakve akcije za produženje zovem nazad, šalju me kroz 3 različita operater trečem govorim što je problem a on namen što bi se mjenjao modem kad valja! ja hoću wirelles! nema potrebe za novim modemom kad ovaj valja ODJEB!

Sutra ujtro došo tehničar pita šštaj problem, reko ništ al ja hoću wireless da se brat na laptop može spojit bez kabla ko ie kroz hodnik, ok sač ti ja donest novi i sve 5

Mislim si ajd kad sam produžio ugovor nek sam dobio bar novi ruter, akd je prekuče teta rekla da nemam ugovor i damogu produžit ja sretan ko malo djete

Inače su ljudi u szk kak sam reko lutrija, od ljubaznih i koji zbilja pomognu do nepristojnih koji te oće odjebat ili apk onih treći koji se ponašaju prema tebi kao da si petogodišnjak

, a zdruge stare tehničar je bio par puta doma oni su uvijek više nego OK
Edit: kad već zovete nemojte ići na 2 ono prijavi problem itd. već na 1 naričiti nove usluge itd. tam sam ženu pito i odma je rekla da je hard disk na akciji!