View Single Post
Staro 05.11.2010., 13:14   #11
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Neo2001 Pregled postova
Posto i sam imam i plin i drva, a jedna i druga 'stvar' imaju svoje prednosti. Istina da to nije tema, ali velim, osobno mislim da je kombinacija dobra. Zasto? zasto sto nikad ne znas kad ce plina nestati, a dam se kladiti da ce cim bude -10 vani, krenuti price kao nema se plina, bla bla bla, mora poskupiti, bla bla bla... Ali velim The Pill Man zasto ne razmislite i o suncu, to sad vise nije tak skupo, a cujem da se svakim danom sve vise i vise i vise isplati??

Ovo sa monoksidom, i ja bi volio da se javi netko, tko ima doma detektor monoksida da javi, jel to radi, ili ne radi i jel uopce ima nekog 'lijeka' za taj monoksid, osim naravno pravilne opreme...??

Koliko ja znam, ako imaš uveden plin i trošiš isti, svake godine ili dvije obilazi ekipa iz firme plinodavca i pregledava trošila da li cure

@Rising U čemu je problem kod tebe kad masa ljudi ima uveden plin i sve šljaka u 99,9% slučajeva bez ikakvih problema i to na duge staze. Moram priznat da nisam već duže vrijeme čuo negdje da je netko nastradao od plina na taj način koji si ti naveo kao problem