Citiraj:
Autor danc00
Također, možda mi sad baterija i duže traje  , 4.1+JB je pun pogodatk, samo kaj mi nema unlocka pa moram biti na simpi na kojoj mi bon pojede za par dana...ne daj Bože da slučajno nazovem 095/091.
Jel imam kakvog govora o UL, ili će prije novi iOS?
|
Citiraj:
Autor rak21
Unlock ne ide bez JB koji će navodno kasniti nakon dolaska 4.2...
|
Upravo restorao telefon sa 4.1 i JB sa zadnjim redsnow-om. Instalirao najnoviji MS, ultrasnow i brdo brdo aplikacija namjerno da vidim oce li cuclati. Ukljucujuci SBS,winerboard,teme od 70-80 mb,pa brdo aplikacija kao sto su infinifolder,lockinfo itd itd itd. Cackam ga od 8 sati,znaci vec 6 sati i baterija mi je na 40%. Kao da se telefon preporodio. Cak sam i malo 3g-a koristio i nije se tako brzo trosio. Sad vise nemam pojma koja aplikacija ili patch zezne telefon da pocne brzo trositi bateriju. Stavio sam sve isto sto i prije i jos sigurno 3X vise aplikacija preko cydije i deb fileove koje imam sknute s neta a i preko appstore-a.
Citiraj:
Autor danc00
Također, možda mi sad baterija i duže traje , 4.1+JB je pun pogodatk, samo kaj mi nema unlocka pa moram biti na simpi na kojoj mi bon pojede za par dana...ne daj Bože da slučajno nazovem 095/091.
|
Jesi probao dali radi bonbon? Nisam probao i bas me zanima,jer na vipovim telefonima radi tomato.