Evo mene opet.
Kao što sam obećao u gornjem postu, naručio sam i došle su mi dotične Koss sluške pa evo par dojmova (ovo su moji dojmovi, ja nisam audiofil, niti sam kompetentan).
Prvo izrada; za te nofce (nešto iznad 100kn preko eBay-a) odlično,
Drugo, oblik i pozicioniranje; oblik je standardan ali meni ih je onako nabrzinu bilo iznimno teško staviti na uši i ni sada nisam siguran da sam to izveo kako se spada, plus toga nema lijeva i desna oznaka ali nermete fulati jer je nemoguće a da izgleda logično staviti ih obrnuto.
Treće, zvuk;
Bass; Ni blizu Sennheiser PX100II koje su bile prozvane na usporedbu, dakel puno pliči bass i po mom neiskusnom uhu sasvim dovoljan ali ipak nedovoljan.
Visoki i srednji su u dobrom balansu u odnosu na Bass i stoga su ove slušalice skroz dobre i vrlo vjerojatno x puta bolje od bilo kojih koje možete kupiti kod nas za 100 +-30 kn ovdje kod nas.
Dakle od mene definitivna preporuka za dobre sluške a za ne tako velike pare, jedine zamjerke idu prvotnom nesnalaženju u stavljanju dotičnih na uho uzrokovane specifičnim dizajnom, ali kada sam ih uspio staviti sluške su gotovo pa neprimjetne na ušima,iznimno lagane i udobne!
Sve u svemu vrlo izbalansirane slušalice (zvuka glede) i ugodne za nošenje, neće spasti s uha ni pri naglijim trzajima pa se mogu koristiti i kod nekih žešćih aktivnosti.
Svakako preporuka od mene (totalno neiskusnog, homemade audiofreeka), ali definitivno nikakva usporedba sa dotičnim i prozvanim Sennheiser sluškama!
Eto toliko od mene, nadam se da sam nekima pomogao i da ne zaboravim ja ove sluške stavljam na prodaju pa ako ima zainteresiranih nek se jave na PM!