Ako može mala pomoć: tražim zvučnike za komp i jedini bitan faktor je dužina kablova. Da pojasnim: komp je ništa posebno (matična s najosnovnijim integriranim zvukom i slikom, ulaz jack 3.5 mm), osnovna namjena mu je posao (blagajna u dućanu), ali naravno uz to ide i surfanje webom kad nema gužve, no ono što je bitno jest da služi kao jedini izvor zvuka (internet radio, prije svega) u dućanu od nekih 80-ak kvadrata. Trenutno su na njega spojeni 2.1 zvučnici koji stoje direktno uz komp na pultu/blagajni zbog kratkoće kablova prema satelitima te smetaju glasnoćom prilikom najnormalnijeg razgovora s kupcima/telefonom. Htio bih ih zamijeniti nekim modelom koji ima mogućnost spajanja na činč ili nešto slično tako da mogu razvući kablove koliko god mi treba i zvučnike odmaknuti od kompa i pulta te ih postaviti negdje na zidove tako da se u cijeloj prostoriji normalno čuje zvuk. Većina zvučnika koje viđam po dućanima imaju kablove koji su spojeni u satelite tako da ih se ne može izvući bez raz*ebavanja samog zvučnika pa me zanima zna li netko za neku mogućnost kako razriješiti moj problemčić? Dakle, zvučnici neće služiti za gledanje filmova, igrice niti neke hi-fi potrebe već isključivo za slušanje muzike s radija (više pozadinski nego aktivno) pa mi ne treba nešto super jako i kvalitetno nego neka ipak jeftinija varijanta s mogućnošću spajanja kablova od barem 10-ak metara. Hvala unaprijed na svakoj pomoći.