Par pitanja tj problema:
Naravno nokia e52, stara cca 2mj (prije toga sam imo 2g e51), događa se slijedeće:
1. nokiu svakodnevno koristim za buđenje (jutarnji alarm) i neki dan mi se dogodi da mobitel aktivira alarm ekran blica i pojavi se natpis na njemu ali nema zvuka (samo da napomenem da je to bilo prije zimske promjene vremena

)
Nakon toga nije htio zvonit niti za pozive a ustvrdio sam da imam i par propuštenih poziva od prošlog dana kada vjerojatno isto nije zvonio
Nakon restarta sve se vrnilo na normalno stanje al više mi nije siguran za buđenje
2. Od samog počtka galerija tj preglednik slika mi šteka
Stavio sam par sličica za pozadinu na mem karticu (2gb koja je došla sa mobitelom sam zamjenio sa 4gb) u međuvremenu sam nasliko još par sličica i kad ih hoću pregledat nekon nekoliko slika se zblesa i vrti prazna polja umjesto slika ili nekakvu defaultnu ikonicu za slike
Poslije toga što se zblesa iz galerije mogu samo izać "crvenom" tipkom, mobitel nakon zatvaranja normalno radi ali se svaki puta to desi prilikom pregleda slika
Dal je neko imo sličnih problema i koje je rješenje
na mobu je T-mobile brand software v33,002 i sa sadašnji pc-om mi neda novu verziju (5x.xxx il tak nešto) al našo sam jednog za kojeg ima update al još nisam našo vremana za to a i čuo sam za neke bugove u toj novoj verziji (log poziva itd.)
pa bih molio nekog ko ima 5x verziju da podjeli iskusto