Meni je danas serviser bio doma, Telsey mi ima napadaje, ponovno... zamrzne se, pa ga onda po 4 - 5 puta moram paliti i gasiti na on - off da bi se upalio i pokenuo prikaz programa. Naravno, danas kada je serviser bio ovdje, radilo je sve kao urica, i router (D - Link, stalno se connecta i disconnecta) i Telsey. Pitao sam ga ima li TP - Linka i Motorole, pa ako je moguće da se zamijeni, ali nažalost, trenutno ih nemaju (barem ih sami serviseri ne dobivaju za intervencije). Nakon sat i pol silovanja routera i uređaja, i nikakvog uspjeha da se pojavi ikakva greška, prebacio mi je D - Link na Annex A (do sada je bilo na Auto Apply), te mi rekao da pratim kako će sada raditi, te ako bude i dalje frke, neka zovem i neka se ne dam s telefona dok mi ne potvrde da mi šalju Motorolu i TP-a. Btw. da li netko od vas ima problema s HDMI izlazom, tj. zvukom preko njega? Ili je to do mog TVa? Danas mi je jednostavno nestao zvuk, i ne bi ga dobio nazad da sam Papa Štrumf, a na SCARTU ga ima.
edit: Doma me dočekalo "veselje". Palim komp, ne prepoznaje mrežu... resetirao router, sada radi... koliko dugo... tko zna...