View Single Post
Staro 12.01.2005., 15:30   #28
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by ßellerophon
shvacam te, ja sam doma se zezao s tim tako da sam se samo izvcirao nakon 3 sata, a da iman na 5 mjesta poludio...
evo par prijedloga:

1
Control Panel/(Performance and Maintenance)/Administrative Tools/Local Security Policy/Security options/

DISABLE: Accounts: Limit local account use of blank passwords to console login only
Nula bodova.

Citiraj:
2
munst0r je rekao da koristis net use , probaj umjesto da upises ime kompica, stavis njegov IP
isprobano: ne fercera

Citiraj:
3
ajde na my computer-manage-i pod local users... pogledaj jeli diseblan guest account , ako je ukljuci ga - isto ucini pod control panel i user accounts
guest account je omogucen, kao sto sam i napisao u prvom postu ovog threada

Citiraj:
4
kod windows explorera, pod tools menu, klikni "Map Network Drive...". odaberi koji drive i put do foldera
klikni na Connect using a different user name....i ispuni sta treba
isto kao i net use: ne fercera (ispis tocne greske sam stavio u prvom postu ovog threada)

Citiraj:
5
pogledaj kod mrezne kartice da nisu opcije odredene , ako jesu stavi na AUTO - link and Duplex speed -
isprobano sa AUTO na sve ostale kombinacije: nikakav utjecaj

Citiraj:
6
http://www.smartcomputing.com/techsu...&ErrorID=21575
Rijec je o drugoj gresci nego ovoj koju ja dobivam, niti ne radim sa Symantec antivirusima niti na jednoj od takvih lokacija.

Citiraj:
7
Administrative Tools>Local Security Settings>Local Policies>User Rights Assignment ili Security Option
i mjenjaj malo opcije
Access this computer from the network
i one za Network Access
Bacit cu pogled na to, hvala.