Struja je provjereno dobra. Nije doslovno spalila. Dobio sam komp dostavom i prvi dan, odmah po instalaciji windowsa, grafa nije radila. Javljao je bios 8 beepova (Display Memory error). U servisu su potvrdili i zamijenili i radilo je sve bez greske 2-3 dana i onda opet nije htio komp bootati, ovaj put bi jednostavno ostao na POST-u jeno 15 minuta. Onda bi konacno nekak bootao, al nikakve aplikacije, ni igre, ni ovak programi se nisu htjeli pokretati, cak se ni proces ne bi kreirao. Odveo sam dolje opet na servis i vele da je maticna i sad im na nekoj drugoj maticni, dok cekaju zamjenu, vrti prime i 3dmark i sta ja znam sta jos vec par dana bez prekida i bez greske.
Sad, sto je tocno bilo s grafickom i maticnom, nemam pojma, ali evo, ovakve informacije dobivam.
Rekoh, struja mi je vec par puta pregledana od strane 2 elektricara, a i laptop uredno radi u istoj sobi vec koju godinu, tako da nije to.
Napajanje nije najkvalitetnije, al za ostatak hardvera bi trebalo bit dovoljno. Proc je A2 x3 445. Velim, sa privremenom drugom maticnom radi u servisu od proslog cetvrtka bez problema. Samo sad nikak da dobiju tu drugu maticnu pa su mi dali opciju zamjene za nesto priblizno iste cijene. Dakle, sto uzeti?
EDIT: Kao sto rekoh, nije da bas sad necu ASRock, al evo, malo sam izgubio povjerenje. Ak mi tu ljudi kazu da je ASRock ipak najbolja opcija, uzet cu ASRock. Ak je vise-manje sve isto, ako se uzme u obzir da me USB3.0 i SLI ne zanima, onda cu uzet nesto drugo. Dakle, sto bi preporucili u istom rangu?