da, znam da je smece, ali sam ga dobio od frenda koji ima momu pa mu je ovaj visak. naravno da je drivere pogubio i nema pojma gdje bi mogli biti (lako vjerovatno baceni), a ja bi mozda cak i F1 2010 zaigrao na tom volanu...........
rijec je o Smartboxu racing wheelu, i to je sve sto na tom cudu pise. nikakva dodatna oznaka, gledao na svim strana, nista dodatno nisam nasao. vizualno izgleda ovako:
ima itko ovakvu plastiku doma, pa samim time i drivere? nema veze ako su za XP, samo da probam da li rade na W7. u device manageru mi ga uopce ne kuzi, tj unknown device i to je sve. nista drugo ne mogu saznati, kakve bi druge drivere mogao potraziti, google mi se pokazao kao jako jako siromasan (ili trazi pare, ili prijave kao da idem u drugu drzavu za pristup stranicama).
eto, toliko. ako itko ima drivere ima cugu, samo neka napravi .ISO file i uploada negdje kao megaupload. znam da ce upload trajati 100 godina, ali stvarno ne znam sto drugo jos probati. zahvaljujem na bilo kakvoj pomoci, zivjeli

.